Župni zborovi

Župni zborovi

Dječji zbor

Dječji zbor župe sv. Jelene djeluje od 2008. godine i okuplja djecu osnovnoškolskog uzrasta. Od samog početka zbor vodi gospođa Martina Pongrac, a svirači se mijenjaju. Zbor animira svete mise dvaput na mjesec, te sudjeluje na koncertima povodom različitih svečanosti.

Mješoviti zbor

Mješoviti zbor sv. Jelene osnovan je u vrijeme došašća 2009. godine. Zboraši se okupljaju pod stručnim vodstvom gospođe Ivane Štefić Pavlic. U prosincu 2012. godine, nakon posvete crkvenih orgulja, pridružila im se i orguljašica Mirjana Koštarić. Zbor trenutno broji dvadesetak članova različitih uzrasta. Njeguju višeglasno pjevanje. Okupljaju se na redovitim probama petkom u 19.30 sati. Najbitniji aspekt djelovanja zbora jest pjevanje na svetoj misi nedjeljom i blagdanima u 11 sati, kao i na ostalim svečanostima u župi.

Župni zbor

Župni zbor Sv. Jelene postoji od početka župe (1999.). Čine ga odrasli vjernici pjevači pod stručnim vodstvom orguljaša gospodina Tihomila Horvata. Pjevaju na svetim misama nedjeljom u 8 sati i na različitim drugim župnim svečanostima.